Vacatures

Financial Controller

He! Financiële held! Jouw expertise is nodig. In jouw auto van de zaak rijd je als Financial Controller namens Masters in Finance om de paar maanden naar een ander bedrijf. Tijdelijke opdrachten maar wel met een vast contract, voor een salaris tussen de €3250,- en €4250,-. Daarnaast kan je elk jaar rekenen op een salarisgroei tussen de 3 en 8%. Lees snel verder om te ontdekken wat je precies gaat doen.

Master in Finance
Masters in Finance detacheert financiële professionals  bij mooie, interessante opdrachtgevers. Je komt bij ons in dienst en wij zorgen voor uitdagende opdrachten. Je neemt dus steeds een kijkje in een andere keuken, met de zekerheid van een vaste baan! Op deze manier ontwikkel jij jezelf heel snel als Financieel expert en slurp je in korte tijd veel kennis op. Je opdrachten duren gemiddeld 3 tot 9 maanden. Behalve werkervaring gaan we ook aan de slag met jouw persoonlijke ontwikkeling. Ben jij leergierig en wil je investeren in jezelf? Dan zouden we zomaar een goede match kunnen zijn.

Jouw werk als interim is geen gewone baan. Het is een loopbaan. Wat we daarmee bedoelen? We vinden groei, werkgerelateerd én persoonlijk, erg belangrijk bij Masters in Finance. En we verwachten dat jij dat ook vind. Iedere interim financial heeft bij ons zijn of haar eigen fieldmanager. Dit is jouw persoonlijke loopbaanbegeleider. Jouw fieldmanager is samen met jou verantwoordelijk voor je loopbaan. Naast de persoonlijke begeleiding kun je ook nog eens verschillende cursussen/opleidingen volgen via ons eigen opleidingsinstituut;  de Masters Academy.

Jouw werk
Je bewaakt als Financial Controller de financiële positie en resultaten van het bedrijf. Je levert een grote bijdrage aan het verbeteren van processen en systemen om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen. Daarnaast ben je actief bezig met het automatiseren en optimaliseren van de financiële afdeling.
Je voorziet het management van de juiste cijfers. Je draagt verantwoordelijkheid voor een juiste en tijdige financiële verantwoording, waaronder periodieke afsluitingen en rapportages.
Uiteraard ben je op de hoogte van alle actuele ontwikkelingen op jouw vakgebied. Je exacte taken zijn bij elke opdrachtgever natuurlijk weer net iets anders.

Wie ben jij
Het is voor ons vanzelfsprekend dat je als Financial Controller zelfstandig en buitengewoon accuraat bent. Je bent goed in analysen en je hebt coördinerende capaciteiten. Om je werk als interim goed te kunnen doen, moet je een flexibele instelling hebben en je goed kunnen aanpassen aan verschillende omstandigheden. Je vindt het leuk om steeds weer in een nieuwe omgeving aan de slag te gaan. Je communicatieve vaardigheden zijn uitstekend en je hebt doorzettingsvermogen.

Functie-eisen

 • Je hebt een hbo-studie in de richting, Bedrijfseconomie, Finance & Control, Financial Business Management afgerond of Bedrijfskunde met ervarin in finance.
 • Je hebt een rijbewijs en je bent bereid maximaal een uur te reizen voor een opdracht.
 • Werkervaring binnen Controlling.
 • Uitstekende beheersing van de Nederlands en Engelse taal in woord en geschrift
 • Ervaring met het werken met verschillende financiële pakketten (zoals Sap, Exact of Oracle)
 • Je bent minimaal 36 uur per week beschikbaar

Wat krijg je van ons
Na al deze informatie en functie-eisen wil jij natuurlijk weten wat je van ons krijgt. Masters in Finance is een bedrijf met een open cultuur. We denken mee met onze interim professionals en vinden jouw professionele én persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk. We investeren in onze Masters, op die manier kunnen we onze opdrachtgevers optimaal bedienen. Waar anders krijg je direct een vast contract, kun je dagelijks sparren met jouw persoonlijke fieldmanager en heb je naast de eigen Masters Academy de mogelijkheid tot het volgen van een studie?

Dit zeggen je toekomstige collega’s over hun baan als interim financial:

Tom: ‘Je leert op deze manier veel verschillende type mensen kennen en je leert hoe je daarmee om moet gaan. Dat helpt bij alle volgende opdrachten.’

Dominic: ‘Het mooie van werken in de detachering is dat je steeds korte opdrachten hebt bij verschillende bedrijven. Je doet elke keer wat ander werk bij weer een nieuw bedrijf. Zo leer je, maak je een groei door en kom je er vanzelf achter wat je ambities zijn.’

Ruben: ‘Ik wil steeds weer uitgedaagd worden. Als je vastzit in je baan en je kunt je niet verder ontwikkelen is detacheren een mooie oplossing. Maar het is voor mij niet alleen de uitdaging. Het gaat ook om de vrijheid die het geeft. Als je eenmaal je draai hebt gevonden in een nieuw bedrijf, heb je de vrijheid om verder te kijken dan je opdracht. En te kijken wat je verdere meerwaarde is voor je opdrachtgever.’

Ons aanbod

 • Arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd
 • Salaris afhankelijk van je ervaring tussen 3.250-4.250
 • Kies je eigen leaseauto
 • 23 vakantiedagen met de mogelijkheid om er 27 van te maken
 • Pensioenregeling via StiPP
 • Jaarlijks een exceptionele salarisgroei tussen de 3-8%
 • Loyaliteitsbonus: bij 1 jaar dienstverband mag je bijvoorbeeld een dames of heren maatpak uitzoeken bij Misura Sartoria
 • Telefoonkostenvergoeding van €20,- netto
 • Opleidingsbudget en mogelijkheden tot het volgen van relevante trainingen, cursussen en opleidingen via onze Masters Academy
 • Persoonlijke coaching van een Field Manager
 • Eigen ontwikkelingsplan (POP)
 • Masters-bijeenkomsten, borrels en bedrijfsfeesten

Contact
Vragen over deze  vacature? Stel ze aan Robin van ‘t Hullenaar, Corporate Recruiter 06 – 23450829,  rvthullenaar@mastersin-hr.nl

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie

De redactie wordt verzorgd door Nomair van Wijk (organisatieadviseur) en Ruben de Bruijn.
Voor vragen kunt u contact opnemen met de redactie via info[at]managementplatform.nl of bel +(31)6-57912496.

Hebt u inhoudelijke vragen en/of zoekt u ondersteuning bij een organisatievraagstuk?
Neem ook dan gerust contact met ons op. Een team van adviseurs staat u voor u klaar.

Reageer op dit bericht

Klik hier om een reactie achter te laten

Aanbevolen

Advertentie

Advertentie