Boeken Onderzoek

Basisboek statistiek met SPSS

Basisboek statistiekHet ‘Basisboek Statistiek met SPSS’ is dé ideale handleiding voor het verwerken, analyseren en presenteren van (onderzoeks)gegevens. Vereist geen statistische voorkennis.

Het ‘Basisboek Statistiek met SPSS’ behandelt statistische termen en technieken die vertaald worden in SPSS-procedures. Glashelder toegelicht met concrete uitgewerkte voorbeelden, waarbij de onderzoeksvraag ‘Maakt geld gelukkig? ’als een rode draad door het boek loopt.

Voorop staat het principe leren-door-doen. Het basisboek valt op door de korte en bondige presentatie van de stof. De student kan de stof uitstekend zelfstandig bestuderen en toepassen. Ideaal voor zelfstudie!

In deze geheel herziene druk is de stof uitgebreid met een aantal bijlagen, termen en technieken en afgestemd op de nieuwste versie 21.0 van SPSS.

Dit boek is geschikt voor studenten aan een breed scala aan hbo- en wo-opleidingen. Het sluit aan bij Baarda’s ‘Basisboek Methoden en Technieken’, maar is ook naast elke andere methode bruikbaar.

Met de Campuz Card krijgt de student toegang tot de ondersteunende website. Daar zijn te vinden: oefentoetsen, databestanden, uitgebreide extra opdrachten, een begrippentrainer en videocolleges. Voor docenten zijn er PowerPointpresentaties met figuren en tabellen.

Waarom kiezen voor Basisboek Statistiek met SPSS:
-bruikbaar naast alle methoden;
-leren door doen!
-zeer geschikt voor zelfstudie.

Bestel dit boek voor de prijs van slechts €32,95

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie

Voor vragen kunt u contact opnemen met de redactie via info[at]managementplatform.nl of bel +(31)6-57912496.

Hebt u inhoudelijke vragen en/of zoekt u ondersteuning bij een organisatievraagstuk?
Neem ook dan gerust contact met ons op. Een team van adviseurs staat u voor u klaar.