Artikelen

Gericht werven van bedrijfskundige professionals via het UBS-netwerk

In de competitieve wereld van werving en selectie speelt het vinden van geschikte managementprofessionals een cruciale rol in het succes van een organisatie. De krapte in de arbeidsmarkt maakt het nu nog lastiger. Beschikbare bedrijfskundige professionals zijn echter goed – en gericht-  te bereiken via het netwerk van Utrecht Business School! Opzoek naar beschikbare bedrijfskundige professionals? Lees dan verder.

Toegang tot een breed bedrijfskundig netwerk

Via het uitgebreide UBS-netwerk, waaronder Managementplatform.nl, UBSplus.nl en de aan de portalen verbonden nieuwsbrief, kunnen werkgevers maandelijks meer dan 100.000 managementprofessionals bereiken. Deze verbinding biedt een brede pool van bedrijfskundige kandidaten die aansluiten bij de specifieke behoeften van een organisatie.

Snelle plaatsing

Vacatures kunnen binnen vier uur na ontvangst worden geplaatst én worden verspreid binnen het netwerk wat een snelle interactie met potentiële kandidaten mogelijk maakt. Dit aspect van tijdsbesparing is van waarde in de context van de dynamische en snelle aard van wervingsprocessen.

Uitgebreide zichtbaarheid

Vacatures worden geplaatst op Managementplatform.nl en UBSplus.nl, met extra zichtbaarheid onder alumni en professionals verbonden aan Utrecht Business School via de nieuwsbrief. Deze uitgebreide blootstelling vergroot de kans om zowel actief zoekende als passieve kandidaten te bereiken. De vacatures blijven zichtbaar totdat de positie ingevuld is.

Kosten-effectieve optie

Werkgevers hebben de mogelijkheid om maximaal drie vacatures te plaatsen tegen een investering van € 180 excl. BTW. Deze transparante kostenstructuur biedt een overzichtelijke oplossing voor wervingsbehoeften.

Ondersteuning en terugkoppeling

Het UBS staat klaar om vragen te beantwoorden en ondersteuning te bieden. Na plaatsing worden reacties van professionals gedeeld of doorgestuurd naar de aangewezen afdeling, wat werkgevers op de hoogte houdt van de voortgang in het wervingsproces. Voor eventuele vragen kunnen werkgevers contact opnemen met UBS via 030-2270497 (optie 6).

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie

Voor vragen kunt u contact opnemen met de redactie via info[at]managementplatform.nl of bel +(31)6-57912496.

Hebt u inhoudelijke vragen en/of zoekt u ondersteuning bij een organisatievraagstuk?
Neem ook dan gerust contact met ons op. Een team van adviseurs staat u voor u klaar.

Reageer op dit bericht

Klik hier om een reactie achter te laten