Artikelen

Leuke uitjes om te doen met je team in Hoek van Holland

In Hoek van Holland zijn er verschillende activiteiten die je kunt uitvoeren met je bedrijf. Er kan hierbij gekozen worden voor strand- en wateractiviteiten maar er zijn ook allerlei verschillende workshops om te doen. Een bedrijfsuitje is erg belangrijk om te organiseren want het draagt bij aan een betere teamgeest en verbetert hiermee de samenwerking tussen collega’s. Dus twijfel niet en reserveer nu je bedrijfsuitje voor betere resultaten op de werkvloer!

Zeskamp

Op zoek naar een bedrijfsuitje in Hoek van Holland, maar weet je niet welke activiteit je wilt gaan doen? Een van de activiteiten waarvoor er gekozen kan worden is de zeskamp! Een activiteit die wordt uitgevoerd op het strand en waar er voor de winnaar ook nog eens een leuke prijs klaar staat! Bij de zeskamp ga je in verschillende groepen zes verschillende onderdelen af. Denk hierbij aan evenwicht opdrachten, puzzels en nog veel meer andere uitdagingen waarbij samenwerking essentieel kan zijn. Een leuke manier om de sfeer binnen je bedrijf een boost te geven!

Cocktails shaken

Naast de activiteiten die op het strand worden uitgevoerd kan er bij slecht weer ook gekozen worden voor een binnenactiviteit! Denk hierbij aan het shaken van cocktails Ook kan deze activiteit gecombineerd worden met een actieve activiteit om even tot ontspanning te komen. Het shaken van cocktails is ideaal om naast het leren van het shaken van cocktails en welke producten er nou allemaal in een cocktail gaan ook de uitgelezen kans om tot nieuwe sociale contacten te komen met je collega’s. Ga jij voor de Mojito of toch liever voor de Pornstar Martini?

Herman Brood schilder workshop

Is een zeskamp of het shaken van cocktails niets voor jouw bedrijf? Dan kan er ook nog gekozen worden voor een creatieve workshop. Een van de creatieve workshops die in Hoek van Holland wordt aangeboden is de Herman Brood schilder workshop. Tijdens deze activiteit leer je hoe je kunstwerken kunt maken in de stijl van Herman Brood. Het is hierbij mogelijk om individueel aan de slag te gaan, maar samenwerken is ook mogelijk. Een pluspunt aan deze activiteit is dat deze workshop wordt aangeboden door een echte kunstenaar!

Kerst Quiz

Ook in de wintermaanden is er van alles te doen in Hoek van Holland. Zo kun je er in de winter voor kiezen om deel te nemen aan de Kerst Quiz. Deze quiz kan perfect worden gebruikt als jaarafsluiting. In verschillende teams zal er gestreden worden om een leuk kerst cadeau als prijs. Welk team komt er als sterkste uit de strijd?

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie

Voor vragen kunt u contact opnemen met de redactie via info[at]managementplatform.nl of bel +(31)6-57912496.

Hebt u inhoudelijke vragen en/of zoekt u ondersteuning bij een organisatievraagstuk?
Neem ook dan gerust contact met ons op. Een team van adviseurs staat u voor u klaar.

Reageer op dit bericht

Klik hier om een reactie achter te laten