Algemeen Management Boeken

Bedrijfskunde

BedrijfskundeBedrijven staan de laatste jaren in de volle belangstelling. Faillissementen, kelderende beurskoersen, toplonen en dramatische afslankingen contrasteren met de roep naar innovatie, klantgerichtheid en ondernemerschap.

Overal is er blijkbaar beter management nodig: zowel bij het kleine landbouwbedrijf en de middelgrote onderneming als bij de overheid en de multinational. Ook bedrijfsleiders en topmanagers kunnen zich in een levendige, soms ongezonde, belangstelling verheugen.

Bedrijfskunde is in volle evolutie. De basisvragen rond management, leiderschap, ondernemerschap en bedrijfswetenschappen worden dagelijks opnieuw gesteld. Klassieke concepten houden stand, maar ook vele nieuwe begrippen kennen het daglicht.

Dit boek wil de gemotiveerde student en de geïnteresseerde praktijkman een overzicht bieden van de meest actuele inzichten in management, leidinggeven, ondernemerschap, innovatie en in de verschillende bedrijfswetenschappen: financieel beheer, humanresourcesmanagement, operationeel beheer, kwaliteitszorg en marketing.

Bestel dit boek voor de prijs van € 29,99

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie

Voor vragen kunt u contact opnemen met de redactie via info[at]managementplatform.nl of bel +(31)6-57912496.

Hebt u inhoudelijke vragen en/of zoekt u ondersteuning bij een organisatievraagstuk?
Neem ook dan gerust contact met ons op. Een team van adviseurs staat u voor u klaar.