Algemeen Management Boeken

De Connected Company

De Connected companyKlanten stappen sneller over op ontwrichtende technologieën dan uw bedrijf kan bijbenen. Als ze enthousiast over u zijn, kunnen ze uw boodschap versterken op manieren die eerder niet mogelijk waren. Maar als uw performance tekortschiet ten opzichte van wat u belooft, kunnen zij de controle over uw merkboodschap kapen en hun teleurstelling en frustratie sneller verspreiden dan u kunt bijhouden.

Om gelijke tred te houden met de connected customers van vandaag moet uw bedrijf een connected company worden. Dat betekent dat u zich nauw verbindt met medewerkers, partners en klanten. En: dat u de manier verandert waarop het werk wordt gedaan, waarop u succes meet en prestaties beloont. Het vereist een nieuwe manier van denken over uw bedrijf. Zie het bedrijf minder als een machine die moet worden gecontroleerd, meer als een complex, dynamisch systeem dat kan leren en zich kan aanpassen.

Connected company’s zijn in het voordeel: ze leren en bewegen sneller dan hun concurrenten. Terwijl andere bedrijven risico’s analyseren, grijpen zij kansen. Terwijl andere bedrijven geïsoleerd werken, verbinden zij zich aan een netwerk van mogelijkheden en breiden zij hun invloed uit.

In ‘De Connected Company’ onderzoeken de auteurs wat deze bedrijven doen, hoe ze het doen en waarom het werkt. En ze laten u zien hoe uw bedrijf dezelfde principes kan gebruiken om zich aan te passen – en om succesvol te zijn – in de continu veranderende mondiale markt van vandaag.

Bestel dit boek voor de prijs van €32,00

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie

Voor vragen kunt u contact opnemen met de redactie via info[at]managementplatform.nl of bel +(31)6-57912496.

Hebt u inhoudelijke vragen en/of zoekt u ondersteuning bij een organisatievraagstuk?
Neem ook dan gerust contact met ons op. Een team van adviseurs staat u voor u klaar.