Artikelen Studies

Kennissessie Business Value Creation (kosteloos)

Wil je aan de slag met (financiële) waardecreatie en/of het verhogen van je organisatiewaarde? Bekijk dan –kosteloos- de online kennissessie. Tijdens de sessie worden er kennis en inzichten gedeeld op het gebied van waardecreatie, winstoptimalisatie, waarderingsmethoden en het kapitaliseren/ monetizen van de gerealiseerde financiële bedrijfswaarde.

Waarom deelnemen aan de kennissessie?

Inflatie, stijgende kosten, en de daarmee gepaarde kosten/investeringen, en generieke economische volatiliteit zijn kenmerkend voor het huidige economische klimaat. Het is derhalve van cruciaal belang voor (bedrijfs)organisaties om (blijvend) werk te maken van economische waardecreatie: enerzijds ter waarborging van bestaanszekerheid en anderzijds ter realisatie van economische groei voor uw (bedrijfs)organisatie. Wilt u ook effectief toewerken naar duurzame waardecreatie voor uw organisatie? In dit geval helpt de kennissessie je opweg!

Onderwerpen & learnings

Tijdens deze kennissessie doet u praktische kennis en kunde op over waardecreatie, business value creation en het kapitaliseren/ monetizen van de gerealiseerde financiële bedrijfswaarde. Na afloop van de sessie bent u in staat om effectiever uitvoering te geven aan waardecreatiebeleid. U weet hoe u tot op een gedegen manier duurzame kostenbesparingen kunt initiëren en doorvoeren, hoe u procesoptimalisaties kunt implementeren en hoe u omzetverhogende kansen kunt benutten. U leert welke concrete stappen u kunt nemen en waar u zoal rekening mee dient te houden in de uitvoering. In de kennissessie  komend e volgende thema’s aan bod:

  • Waardecreatie voor de klant
  • Business Value creation (financiële waardecreatie)
  • Monetizen/ kapitaliseren van gerealiseerde waarde
  • Afronding: Q&A / vraag en antwoord

Voor wie is deze (online) sessie bedoeld ?

De online kennissessie is bedoeld voor CEO’s ondernemers, directeuren, managers en/ of business leaders die verantwoordelijk zijn voor het realiseren van business value (klant- en/of financiële waarde) bij hun organisaties.

Aanmelden voor deze sessie

Deze (online) kennissessie wordt kosteloos aangeboden aan geïnteresseerden. Wilt u zich aanmelden voor deze sessie? Vult dan het formulier in via deze aanmeldlink. Na het invullen van het formulier, ontvangt u een bevestiging van uw aanmelding in uw mailbox.

Aangeboden door Utrecht Business School

Deze kennissessie wordt u aangeboden door Managementplatform.nl in samenwerking met Utrecht Business School.
Utrecht Business School is de business school voor management executives en business leaders in Nederland. UBS leidt deelnemers op tot zwaardere professionals en bereiden ze voor op een volgende stap in hun carrière. Dit op de vakgebieden finance & accounting, marketing en communicatie, it en crm, bedrijfskunde, strategie, hrm, inkoop en management & leadership. Voor vragen, advies of meer informatie over Utrecht Business School contact de redactie.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie

Voor vragen kunt u contact opnemen met de redactie via info[at]managementplatform.nl of bel +(31)6-57912496.

Hebt u inhoudelijke vragen en/of zoekt u ondersteuning bij een organisatievraagstuk?
Neem ook dan gerust contact met ons op. Een team van adviseurs staat u voor u klaar.

Reageer op dit bericht

Klik hier om een reactie achter te laten