Vacatures

Data driven HR professional bij een hogeschool (parttime/fulltime)

Als HR-beleidsmedewerker in People/ HR Analytics en Social Control (0,8-1,0 fte) bij Breda University of Applied Sciences (BUas) ga je aan de slag met een actueel maatschappelijk thema. Meer docenten voor de klas. Meer regelvrijheid en zeggenschap voor docenten. Met jouw expertise til je de organisatieontwikkeling naar een hoger niveau en weet je veranderingen inzichtelijk te maken. Deze functie voer je uit op onze groene en duurzame campus vlakbij het centrum van Breda. Een afwisselende en soms ook drukke baan die  jij alleen maar ziet als een uitdaging.

Over deze baan
Als HR professional bij Breda University of Applied Sciences (BUas) werk je aan de implementatie van een visie gericht op de toekomst van onze onderwijsorganisatie, genaamd de ‘community organisation’. In deze organisatieverandering gaat het om het dichter bij elkaar brengen van beleidsontwikkeling en implementatie. We werken hierbij met teams en flexibele (expertise)groepen en ‘guilds’. We begrijpen dat we ons als onderwijsinstituut continu moeten aanpassen en willen blijven innoveren. Dit vereist evenwicht in vaste koers en flexibiliteit. Daarom werken we toe naar interne structuren en werkmodellen die meer flexibiliteit, samenwerking en transparantie opleveren én de professionele vrijheid vergroten. In deze functie ondersteun je deze organisatieontwikkeling door het effect van beleidsontwikkeling op de praktijk zichtbaar te maken. Jij bent cijfermatig sterk, maakt gerichte analyses en begrijpt hoe People Analytics kan bijdragen aan de toekomst van onze organisatie.  Vanuit jouw expertise ontwikkel je samen met collega’s een aanpak om structureler en frequenter feedback op te halen bij professionals. Met deze feedback en met jouw (kwantitatieve) analyses van bestaande data ondersteun je de implementatie van onze toekomstbestendige visie.  Ook help je de stap te maken naar een ‘evidence based’ manier van werken binnen het HRM team. In deze functie werk je nauw samen met andere HR-professionals en het management.  Daarnaast werk je samen met het control team en draag je bij aan de uitvoering van de planning & control cyclus die onze professionals faciliteert.

Wat bieden wij jou?
Je komt te werken binnen een organisatie waar je met jouw expertise kan bijdragen aan een fundamentele verandering die ook bij andere onderwijsinstellingen speelt. Namelijk meer docenten voor de klas, het creëren van regelvrijheid en meer zeggenschap voor onze professionals. Daarnaast bieden wij:

 • een salaris van minimaal € 2.902,39 en maximaal € 5.127,39 bruto per maand bij een volledig dienstverband;
 • een functie op basis van werkervaring gewaardeerd in schaal 10 of 11 van de cao-hbo. Je officiële functienaam wordt beleidsmedewerker bedrijfsvoering;
 • een aanstelling voor een jaar. Bevalt het van beide kanten? Dan verlengen we je aanstelling;
 • een volledige reiskostenvergoeding wanneer je met het OV reist en een tegemoetkoming aan de ziektekostenverzekering;
 • elk jaar professionaliseringsuren én bijna elf weken vakantie bij een fulltime baan;
 • een prachtige groene en duurzame campus als jouw werkplek vlakbij het centrum van Breda.
 • Je bent analytisch sterk en goed met cijfers, zodat je verbanden ziet en de juiste conclusies daaraan weet te verbinden;
 • Je bent een ster in het vertalen van beleidsmatige ontwikkelingen naar meetbare resultaten;
 • Je hebt ervaring en kennis van People/ HR Analytics;
 • Je hebt ervaring met projectmanagement en implementatieprocessen bij overheidsinstellingen, zoals in de zorg, gemeente of het onderwijs;
 • Je kan goed met verschillende mensen samenwerken en weet hierbij de juiste communicatiestijlen te hanteren;
 • Transparantie, een open houding en gelijkwaardigheid zijn belangrijke waarden voor je;
 • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau;
 • Omdat we een internationale onderwijsinstelling zijn, is naast een Nederlandse ook een goede Engelse taalvaardigheid nodig.

Het sollicitatieproces
Neem gerust contact op met Sander van Breugel. Het sollicitatieproces bestaat uit twee gesprekken waarbij je kennismaakt met o.a. het hoofd van HRM en de HRM-adviseurs binnen BUas. De startdatum wordt in overleg bepaald.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie

Voor vragen kunt u contact opnemen met de redactie via info[at]managementplatform.nl of bel +(31)6-57912496.

Hebt u inhoudelijke vragen en/of zoekt u ondersteuning bij een organisatievraagstuk?
Neem ook dan gerust contact met ons op. Een team van adviseurs staat u voor u klaar.

Reageer op dit bericht

Klik hier om een reactie achter te laten