Artikelen

Top 4 Azure cursussen

Hier zijn de top 4 Azure-cursussen van 2023. Als je wilt leren over het werken met Azure, het cloudplatform van Microsoft, dan ben je op de juiste plek! We hebben een lijst gemaakt met de beste cursussen die anderen al hebben gevolgd en aanbevelen. Er zijn heel veel geweldige cursussen over Azure beschikbaar. Het kan echter lastig zijn om te beslissen waar je moet beginnen. Daarom hebben we gekeken naar welke cursussen dit jaar het meest populair waren en die hebben we op een lijst gezet.

AZ-900

De Microsoft AZ-900 Fundamentals Certificeringscursus is erg geliefd. Het is begrijpelijk dat een cursus voor het behalen van een Azure-certificaat hoog op onze lijst staat. Deze certificering is bedoeld als eerste stap voor studenten die hun eerste stap zetten  en meer willen leren over het Azure-cloudplatform.

AZ-104

De cursus “AZ-104 Microsoft Azure Administrator Certification Prep” is onze op één na meest populaire cursus. Deze cursus richt zich op een meer geavanceerde certificering die interessant is voor iedereen die graag een Azure-beheerder wil worden (of al werkt als Azure-beheerder). Een typische Azure-beheerder houdt zich bezig met het instellen, beheren en controleren van zaken zoals identiteit, regelgeving, opslag, computerkracht en virtuele netwerken in een cloudomgeving. Met deze cursus krijg je alle kennis die je nodig hebt om deze taken uit te voeren en word je getraind in de onderwerpen die je moet onthouden om het bijbehorende examen succesvol af te leggen.

AZ-204

Wist je dat een gemiddelde expert in cloudoplossingen wel tot 100.000 euro per jaar verdient? Zowel het ontwerpen van oplossingen als werken met de cloud zijn heel populaire vakgebieden, en mensen die deze vaardigheden hebben, zijn erg gewild. Deze cursus is gericht op praktijkervaring en is bedoeld om je de kennis en vaardigheden bij te brengen die je nodig hebt om succesvol het AZ-204 examen voor het ontwikkelen van oplossingen in Microsoft Azure te kunnen maken. Tegen het einde van de cursus heb je zelf actief ervaring opgedaan in het ontwerpen, bouwen, testen en onderhouden van applicaties in de cloud op het Microsoft Azure platform.

AZ-400

Als je echt goed wilt worden in het werken met de cloud, dan is deze populaire cursus misschien iets voor jou. Tijdens deze cursus krijg je praktische ervaring in het bedenken en uitvoeren van processen en werkwijzen. Het grootste deel van de cursus bereidt je voor op het behalen van de doelen van het AZ-400 examen. Je gaat veel praktische oefeningen doen, quizzen maken en oefenexamens afleggen, zodat je helemaal klaar bent voor het examen. Welke cursus ga jij volgen?

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie

Voor vragen kunt u contact opnemen met de redactie via info[at]managementplatform.nl of bel +(31)6-57912496.

Hebt u inhoudelijke vragen en/of zoekt u ondersteuning bij een organisatievraagstuk?
Neem ook dan gerust contact met ons op. Een team van adviseurs staat u voor u klaar.

Reageer op dit bericht

Klik hier om een reactie achter te laten