Artikelen

4 leuke kerstgeschenk ideeën voor jouw personeel

De feestdagen zijn in aantocht en dat betekent dat het tijd is om cadeaus in te slaan voor jouw personeel. Het vinden van het perfecte cadeau voor iedereen kan lastig zijn, maar het is de moeite waard om wat extra moeite te doen om jouw personeel te laten weten hoezeer jij hun inzet en betrokkenheid waardeert. Het geven van een kerstgeschenk aan personeel is niet alleen een leuke manier om hen te bedanken, maar het zorgt ook voor een positieve sfeer op kantoor. Hier zijn enkele ideeën om dit jaar iets speciaals te doen voor jouw personeel.

Idee 1: Gepersonaliseerde drinkflessen

Een drinkfles is een praktisch en leuk geschenk voor personeel dat zich bezighoudt met gezond leven. Bovendien, wanneer je kiest voor persoonlijke drinkflessen, toon je niet alleen jouw waardering, maar ook jouw aandacht voor de kleine details. Voor het personaliseren van de flessen kun je de namen van jouw personeel toevoegen of iets dat bij hun persoonlijkheid past. Bijvoorbeeld, als iemand een fan is van een bepaalde sportclub, maak dan gebruik van de kleuren van de club of het logo van de club op hun fles.

Idee 2: Cadeaubonnen

Een cadeaubon is altijd een goed idee, vooral omdat het jouw personeel de kans geeft om zelf te kiezen wat ze willen kopen. Een keuzecadeau voor een lokaal restaurant of een kledingwinkel is bijvoorbeeld een geweldige manier om jouw personeel te verwennen en hen te helpen ontspannen tijdens de feestdagen.

Idee 3: Kerst snacks

Kerst snacks zijn altijd een goed idee. Schenk jouw personeel warme chocolademelk, speciale peperkoekjes of misschien een assortiment kerstchocolaatjes. Door je personeel te verblijden met wat lekkers toon je hoezeer je van ze houdt en hoe dankbaar je bent voor hun bijdragen.

Idee 4: Een teamuitje cadeau geven

Tijd samen doorbrengen buiten de werkomgeving kan een leuke manier zijn voor personeel om elkaar beter te leren kennen en de teamgeest te versterken. Geef een teamuitje cadeau waar het hele team van kan genieten, zoals een dagje naar een pretpark, een uitgebreide lunch of misschien wel een kookworkshop. Het zal zeker bijdragen aan een positieve sfeer op kantoor.

Er zijn dus veel opties in de zoektocht naar het perfecte kerstcadeau voor jouw personeel. Of het nu iets persoonlijks is of praktisch, hierboven heb je enkele ideeën tot je beschikking. Maar bovenal, ongeacht wat je geeft, vergeet niet hoe belangrijk jouw personeel is voor de werksfeer en hoe waardevol hun bijdrage is aan het bedrijf. Vanuit die gedachte is ieder presentje een blijk van waardering en een stimulans voor positieve energie binnen het kantoor.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie

Voor vragen kunt u contact opnemen met de redactie via info[at]managementplatform.nl of bel +(31)6-57912496.

Hebt u inhoudelijke vragen en/of zoekt u ondersteuning bij een organisatievraagstuk?
Neem ook dan gerust contact met ons op. Een team van adviseurs staat u voor u klaar.

Reageer op dit bericht

Klik hier om een reactie achter te laten