Artikelen

De vele voordelen van een garagebox

Het huren van een garagebox wordt steeds populairder. Niet gek, want er hangen allerlei voordelen aan het huren van een garagebox. Toch wordt een garagebox nog vaak vergeleken met een selfstorage box, terwijl dit heel wat anders is. Zo is de kwaliteit van een selfstorage vaak vele malen hoger dan dat van garageboxen, omdat de vele aanbieders de laagst mogelijke prijs proberen te bieden. Daardoor heb je weinig kwaliteit en service ten opzichte van een garagebox. Er hangen nog meer voordelen aan een garagebox. Benieuwd? Lees dan even verder.

Meer dan slechts een opslag

Het eerste voordeel van een garagebox huren Rosmalen, is dat het meer is dan alleen een opslag. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om er je spullen in op te slaan, maar je kunt er bijvoorbeeld ook je camper of caravan in kwijt. Ook wanneer je bezig bent met het reviseren van een oude auto, is het een goede optie. Niet alleen vanwege de overdekte ruimte, maar ook vanwege de goede faciliteiten. Zo bieden ze bij GaragePark gratis elektriciteit, die wordt opgewekt door de zonnepanelen. Daarbij zijn er ook sanitaire voorzieningen e verwarming aanwezig. Er is ook aan de veiligheid gedacht. Zo is het park omringt met hoge hekken, welke voorzien zijn van stroomschokbeveiliging. Daarbij is er 24/7 live cameratoezicht en is het park voorzien van een degelijk alarm. De schuifpoorten gaan alleen open dankzij de speciale tags, waardoor ongenodigde gasten buiten blijven. Je hoeft je dus geen zorgen maken dat je spullen onveilig liggen.

Verhoog je vermogen: interessant rendement op je garagebox

Een ander interessant voordeel van een garagebox bij GaragePark, is dat huren niet de enige optie is. Je kunt er namelijk ook voor kiezen om je garagebox te kopen. Hier hangt een heel groot voordeel aan: het levert rendement op. Je kunt, zolang je de garagebox nodig hebt, hem zelf gebruiken en zodra je er geen nut meer van ondervindt, kun je hem verhuren. Zo kun je je investering op een makkelijke manier weer terugverdienen, waardoor je er dus een mooi rendement aan overhoudt. Je kunt er ook voor kiezen om de garagebox op een gegeven moment te verkopen; ook dan verhoog je je vermogen, omdat het vastgoed meer waard geworden is.

Garageboxen zijn interessant geprijsd

Een van de grootste voordelen van een garagebox, is het feit dat ze interessant geprijsd zijn. Zo heb je veel kwaliteit, vooral in de vorm van services en faciliteiten, voor een relatief lage prijs. Dit zorgt ervoor dat een garagebox ook heel interessant is als je een klein bedrijf hebt, maar niet het geld om een pand te huren. Daarbij is de huurprijs veel lager wanneer je voor een box op de tweede verdieping hebt, terwijl je hier geen nadelen van ondervindt. Er zit namelijk een goederenlift bij, waarmee je zelfs de zwaarste spullen naar boven kunt hijsen.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie

Voor vragen kunt u contact opnemen met de redactie via info[at]managementplatform.nl of bel +(31)6-57912496.

Hebt u inhoudelijke vragen en/of zoekt u ondersteuning bij een organisatievraagstuk?
Neem ook dan gerust contact met ons op. Een team van adviseurs staat u voor u klaar.

Reageer op dit bericht

Klik hier om een reactie achter te laten