Algemeen Management Boeken

Bouwen aan organisatie identiteit

Bouw aan organisatie identiteit‘Organisatie Identiteit’ speelt een centrale rol in succes van merken en organisaties. Een vitale identiteit geeft organisaties een gedeeld, relevant en onderscheidend handelingsperspectief. Het is een voorwaarde voor een sterke reputatie, creëert concurrentievoordeel, draagt bij aan winstgevendheid en is succesfactor voor cultuurverandering.

Dit boek laat zien hoe merk- en organisatievraagstukken vervlochten zijn. En hoe organisaties doelgericht en doelbewust kunnen bouwen aan hun identiteit. Met veel voorbeeldcases.

“Tibor van Bekkum positioneert organisatie identiteit in mijn ogen terecht als fundament voor waardecreatie, reputatie en verandering. De centrale rol van identiteit zal in de komende jaren alleen nog maar sterker worden met de huidige druk op organisaties rond transparantie, authenticiteit en stakeholder engagement.”
Professor Dr. Joep Cornelissen, hoogleraar corporate communicatie en organisatie theorie, Vrije Universiteit Amsterdam

“Eindelijk een boek dat laat zien dat het merk te belangrijk is om alleen over te laten aan marketeers. Het merk gaat iedereen binnen en buiten de organisatie aan. Het vertelt wie je bent – en waar je naar toe wil als organisatie. Dat maakt het per definitie strategisch en een onderwerp voor de CEO. Tibor schept duidelijkheid in een wereld waar vaak veel verwarring is en laat zien hoe moeilijk grijpbare concepten zoals cultuur, identiteit en merk met elkaar in verband staan. Een must read voor iedereen die zich bezig houdt met strategie, marketing en organisatieveranderingen.”
Nanne Bos, Head of Global Branding ING

Bestel dit boek voor de prijs van slechts €29,95

 

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie

Voor vragen kunt u contact opnemen met de redactie via info[at]managementplatform.nl of bel +(31)6-57912496.

Hebt u inhoudelijke vragen en/of zoekt u ondersteuning bij een organisatievraagstuk?
Neem ook dan gerust contact met ons op. Een team van adviseurs staat u voor u klaar.