Boeken Personeelsmanagement

Organisatie- en personeelsmanagement

Organisatie en personeelsmanagementBij HRM gaat het om het optimaal laten presteren van medewerkers, om zo hun bijdrage aan het succes van de organisatie te maximaliseren. HRM opereert op een belangenkruispunt van mensen en organisatie. Waar veel HRM-boeken het accent op personeel leggen, vertrekt dit boek vanuit de organisatie, omdat dit de context is waarin de factor personeel moet worden gezien. Het gaat om een voortdurende balans tussen organisatie- en medewerkersbelangen.

Dit boek biedt een integrale benadering van organisatie- en personeelsmanagement (O&PM) en biedt zowel een algemene inleiding in het vakgebied als concrete handvatten voor een effectieve aanpak in de praktijk. De theorie wordt duidelijk neergezet en met casuïstiek omlijst. Hierdoor leert de eerste- of tweedejaars student binnen een Bachelor- of Masteropleiding de bestudeerde theorie meteen toe te passen.

Beide auteurs zijn zowel werkzaam in de dagelijkse praktijk als in het onderwijs. Hierdoor kunnen zij hun ervaring inzetten bij het doceren van de toekomstige generatie personeelsmanagers. Dit boek is uitermate geschikt voor zowel opleidingsdoelen als voor professionals die zoeken naar een effectieve aanpak voor de praktijk.

De uitgaven van Concept uitgeefgroep zij bondig, duidelijk gestructureerd en professioneel van toon. De auteurs van Concept staan midden in de praktijk en hebben ruime ervaring in het hoger onderwijs.

De boeken van Concept worden gekenmerkt door:
– Een hiërarchische opbouw die begint bij de kern
– Praktijkcases die de stof tot leven brengen
– Een aantrekkelijke opmaak, die zorgt voor overzichtelijke pagina’s
– Een professionele schrijfstijl, die zowel studenten, starters als managers -zal aanspreken

Bestel dit boek voor de prijs van € 69,95

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie

Voor vragen kunt u contact opnemen met de redactie via info[at]managementplatform.nl of bel +(31)6-57912496.

Hebt u inhoudelijke vragen en/of zoekt u ondersteuning bij een organisatievraagstuk?
Neem ook dan gerust contact met ons op. Een team van adviseurs staat u voor u klaar.