Artikelen Internationaal

Startup Booster Programma Thailand

Het Startup Booster Programma van True Digital Park is een éénjarig startup incubatorprogramma dat startups en ondernemers voorziet in kennis en expertise die nodig is om hun bedrijf op diverse terreinen te laten groeien. Binnen het programma worden verbindingen met topmentoren en zakelijke experts gelegd die worden aangeboden door True Digital Park en samenhangende partners. Deelnemers krijgen een een smartvisum type S voor 1 jaar om in Thailand te verblijven en te werken.

Het startup incubatorprogramma is bedoeld voor internationale startups en buitenlanders die een tech-startup willen starten of hun bedrijf naar Thailand willen uitbreiden. Het omvat volledige ondersteuningsservices om bedrijfscapaciteiten te stimuleren bij het starten van een bedrijf in Thailand, evenals verbindingen met experts en partners. De deelnemer aan het incubatorprogramma krijgt  prestatiebeoordelingen van het TDPK-team om te helpen bij het optimaliseren van bedrijfsstrategieën en de deelnemers krijgen elke 2 maanden de kans om een-op-een mentoringsessies te hebben met toonaangevende VC’s, wat kan leiden tot financiering of andere zakelijke kansen in Thailand. TDPK biedt ook mogelijkheden voor tech-startups om hun ideeën/producten/diensten te pitchen en te presenteren.

De TDPK biedt 2 mogelijkheden aan, namelijk:

1. Ondernemerspakket voor een ondernemer of iindividu die een bedrijf in Thailand wil starten of die mogelijkheid wil verkennen. 
De investering bedraagt ฿100.000 (ongeveer $2.800)

2. Thailand Soft Landing-pakket voor overheidsinstanties of organisaties. 
De investering hiertoe is afhankelijk van niet gepubliceerde voorwaarden. Hiervoor dient contact op te worden genomen met het TDPK. 

Meer informatie over het programma is te vinden op de website van TDPK. 

Overweeg je de kansen in Thailand te verkennen of neem je momenteel al stappen, maar mis je nog antwoorden op vragen? Of mis je bepaalde vaardigheden om succes te realiseren en te waarborgen? Neem in dit geval gerust vrijblijvend contact op met Nomair van Wijk van UBS International en/of Katharsis Academy voor advies. Genoemde organisaties zijn expert in de ASEAN-regio en bieden tevens gerichte opleidingen hiertoe aan.  

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie

Voor vragen kunt u contact opnemen met de redactie via info[at]managementplatform.nl of bel +(31)6-57912496.

Hebt u inhoudelijke vragen en/of zoekt u ondersteuning bij een organisatievraagstuk?
Neem ook dan gerust contact met ons op. Een team van adviseurs staat u voor u klaar.

Reageer op dit bericht

Klik hier om een reactie achter te laten