Artikelen

Mobilee opnieuw nummer 1 organisatieadviesbureau van Nederland

Mobilee management & advies is voor het tweede jaar op een rij door MT Sprout verkozen tot het beste advies en consultancy bureau in de MT1000. Ook eindigt het bureau op nummer 4 in de ranking van beste dienstverleners binnen Nederland. Het onderzoek is uitgevoe­rd door de Universiteit van Amsterdam, in opdracht van MT Sprout. In totaal beoordeelden 4.095 respondenten 2.117 verschillende bedrijven op basis van hun ervaringen met die bedrijven in de afgelopen drie jaar. De MT1000 ranking wordt als belangrijkste benchmark gezien binnen de zakelijke dienstverlening.

MOBILEE BOUWT MEE AAN TOEKOMSTBESTENDIGE ORGANISATIES

Leander Bloemers en Bert Bakker, partners van Mobilee “Wij zijn zeer verheugd om weer te zijn verkozen tot het beste organisatieadviesbureau van Nederland. Dit is een bevestiging dat onze dienstverlening aanslaat bij onze klanten en we als bureau op de goede weg zitten. Al onze trajecten kenmerken zich door advisering en het begeleiden van verandering. Door de inzet van verschillende consultants verwezenlijken wij die verandering en bouwen we mee aan toekomstbestendige organisaties. Dat dit wordt gezien en wordt erkent maakt ons trots en wij bedanken dan ook graag al onze relaties voor hun stem, het vertrouwen en hun steun”.

ANALYSE, ADVIES EN REALISATIE VAN UW (DIGITALE) TRANSFORMATIE

Mobilee is realisatiepartner binnen de digitale transformatie en opereert daarmee op het snijvlak van business en IT. Klanten, patiënten en burgers verwachten steeds snellere, kwalitatief hoogwaardige en goedkopere dienstverlening en dit biedt kansen voor organisaties. Mobilee helpt toonaangevende klanten binnen o.a. de  overheid, financiële dienstverlening, zorg en industrie om kansen te benutten en succesvol (digitaal) te veranderen.

KLANTWAARDERING

Respondenten werd gevraagd om hun leveranciers te waarderen op een NPS-schaal van 0 tot 10 en op drie inhoudelijke aspecten: klantgerichtheid, productleiderschap en de kwaliteit van uitvoering. Hierbij konden respondenten tot 5 sterren geven. Mobilee behaalde als NPS-score, binnen de sector organisatie advies, de  1e positie. Daarnaast scoorden we 5 uit de 5 sterren voor de drie uitgevraagde aspecten van Treacy en Wiersema. Meer over het onderzoek? Kijk op www.mtsprout.nl.

INTERVIEW MT1000

In de 2021 editie van de MT1000 lees je het hele interview met Leander Bloemers en Bert Bakker. Nu al nieuwsgierig? Bekijk het interview hier.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie

Voor vragen kunt u contact opnemen met de redactie via info[at]managementplatform.nl of bel +(31)6-57912496.

Hebt u inhoudelijke vragen en/of zoekt u ondersteuning bij een organisatievraagstuk?
Neem ook dan gerust contact met ons op. Een team van adviseurs staat u voor u klaar.

Reageer op dit bericht

Klik hier om een reactie achter te laten